+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 02 грудня 2017

Інтелектуальна гра «Брейн-ринг» з геодезично-землевпорядних дисциплін

29 листопада 2017 року кафедра геодезії, картографії і кадастру провела серед студентів спеціальності «Геодезія та землеустрій» брейн-ринг із профільних дисциплін.  Як завжди, участь у цьому дійстві брали команди студентів 2-4 курсів: групи 31-зм та 21-зм, а також збірна команда.

Протистояння відбувалось у три етапи. У першому турі змагались команди груп 21-зм та 31-зм групи, у другому відповідно – збірна команда та група 31-зм. У фіналі за звання найкмітливішої та найрозумнішої команди боролись команди групи 31-зм та збірна.

Команди оцінювало журі в складі завідувача кафедри геодезії, картографії і кадастру, доктора географічних наук, голови журі, професора Ю.О. Кисельова; кандидата сільськогосподарських наук, доцент М.В. Шемякіна; кандидата економічних наук, доцента, керівник студентського наукового гуртка І.О. Удовенко; кандидата сільськогосподарських наук, доцента В.П. Кирилюка; старшого викладача С.І. Кононенка; викладачів Н.А. Прокопенко та Н.Л. Піскун.

Завідувач кафедри Юрій Олександрович Кисельов у вступному слові зазначив, що проводити брейн-ринг у стінах університету вже стало доброю традицією, адже студенти повинні не тільки вчитися, але й весело організовувати своє дозвілля та повною мірою виявляти свої таланти.

Під час гри студенти змогли продемонструвати володіння інформацією, яка неодмінно стане необхідною у житті та професійній діяльності.

За результатами усіх конкурсів перемогу здобула збірна команда.

По завершенню заходу команди були нагороджені солодкими призами та грамотами.

Усі учасники гри та члени журі висловили надію в майбутньому проводити подібні заходи для інших дисциплін навчального курсу.

Учасники «Брейн-рингу» висловлюють подяку креативній ведучій заходу й одночасно керівнику наукового гуртка кафедри Ірині Олександрівні Удовенко та організаторам.

 

Доцент кафедри геодезії, картографії і кадастру Удовенко І.О.

та студентка 21к-зм групи Ільченко Т.І