+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 21 квітня 2019

Профорієнтаційна робота кафедри геодезії, картографії і кадастру Уманського НУС на Черкащині

    Традиційно на початку березня науково-педагогічні працівники Уманського національного університету садівництва активно займаються профорієнтаційною роботою в Черкаському регіоні. Цьогорічну поїздку центральною частиною України, а саме ‒ Тальнівським і Звенигородським районами Черкащини, здійснили доценти кафедри геодезії, картографії і кадастру Ірина Удовенко та Михайло Шемякін.

    Черкащина вже давно є регіоном, у якому готують професійно націлені кадри для навчання в Уманському національному університеті садівництва.

     Завжди приємно відвідувати заклади спеціалізованої освіти, випускники яких стали успішними студентами Уманського НУС, і про яких із гордістю згадують учителі й наставники коледжів ‒ Тальянківського агротехнічного, Тальнівського будівельно-економічного та Шевченківського.

     Профорієнтаційну роботу було проведено у форматі живого спілкування представників університету з майбутніми випускниками. Було надано інформацію про умови вступу до закладів вищої освіти та особливості вступної кампанії 2019 році. Доценти Ірина Удовенко та Михайло Шемякін розповіли студентам коледжів про їхні перспективні можливості при вступі до Уманського НУС та переваги в навчанні саме в цьому університеті. Часто звучали питання студентів-випускників щодо умов проживання та можливості вступу на кафедру військової підготовки. Ірина Олександрівна та Михайло Васильович, вичерпно відповідаючи на поставлені питання, також роздали друковані агітаційні матеріали про кафедру геодезії, картографії і кадастру, факультет лісового і садово-паркового господарства та університет у цілому.

     Загалом, профорієнтаційні зустрічі вийшли динамічними, продуктивними, в ході них було широко використано інноваційні форми поширення інформації.

 

Ірина Удовенко,

доцент кафедри геодезії,

картографії і кадастру