+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 16 грудня 2018

Викладача УНУС нагороджено за волонтерську діяльність

15 грудня в Києві відбулося святкування четвертої річниці від заснування Першого Добровольчого Медичного Шпиталю ім. Пирогова.

ПДМШ - це найбільший в Україні неурядовий проект із залучення цивільних медиків до надання медичної допомоги в зоні проведення АТО/ООС. Протягом цих років в зоні проведення АТО/ООС медики-добровольці з ПДМШ врятували життя більш, як 1500 наших воїнів, здійснили прийом 50-ти тисяч цивільних. Все це - на добровільних і безкоштовних засадах.

На проведення діяльності ПДМШ залучає недержавні, переважно волонтерські кошти. Великий внесок у справу підтримки лікарів ПДМШ робить і Умань, Уманський університет садівництва. Збираються кошти, купуються і пересилаються на фронт ліки, перев'язочні і паливно-мастильні матеріали, шини і запчастини для реанімобілів, теплі речі і продукти харчування для медиків-добровольців. 

З нагоди річниці заснування ПДМШ, та "...за значний особистий внесок та підтримку діяльності..." ПДМШ нагородив  старшого викладача кафедри геодезії, картографії і кадастру Уманського НУС С.І. Кононенка срібним перснем з емблемою MedStar Медевак ПДМШ.

Вітаємо волонтера!

Кафедра геодезії, картографії і кадастру