+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 21 квітня 2019

Вітаємо Олесю Грибок!

Студенти спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій», що навчаються на факультеті лісового і садово-паркового господарства Уманського національного університету садівництва, не лише успішні в навчанні, соціально активні та творчі. Окремі із них – талановиті спортсмени.

Так 10 квітня 2019 р. відбулися товариські командні змагання з настільного тенісу між командами Уманського національного університету  садівництва та Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини. В складі команди Уманського національного університету  садівництва в змаганнях брала участь студентка 31-зм групи спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» Олеся Грибок.

За підсумками змагань перемогла  команда Уманського національного університету садівництва. Крім того, суддівська колегія турніру відмітила особисті результати  Олесі Грибок і присудила їй перше місце в особистому заліку.

Щиро вітаємо команду Уманського національного університету  садівництва та особисто Олесю Грибок із заслуженою перемогою! Бажаємо як команді, так і Олесі подальших успіхів і перемог!

Колектив кафедри геодезії,

картографії і кадастру

а також студенти спеціальності

193 "Геодезія та землеустрій"

Уманського національного університету садівництва