+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 18 квітня 2017

ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА ІНТЕРНЕТ-КОНФЕРЕНЦІЯ «АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ УПРАВЛІННЯ ТЕРИТОРІАЛЬНИМ РОЗВИТКОМ»

Нещодавно в Уманському національному університеті садівництва відбулася Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція «Актуальні проблеми управління територіальним розвитком». Географія її учасників та їхній рівень засвідчує прагнення висвітлити власні здобутки у вітчизняному науковому товаристві.

Окрім пленарного засідання, робота була зосереджена у 8 тематичних секціях: «Сучасні GPS- та GIS– системи і технології», «Сучасний землеустрій і кадастр в Україні, оцінка землі і нерухомості», «Правове регулювання геодезичних, кадастрових та геоінформаційних систем», «Методи дистанційного зондування землі», «Геодезія та моніторинг довкілля», «Проблеми охорони та раціонального використання земель, водних та лісових ресурсів», «Перспективи розвитку топографо-геодезичної діяльності та національного картографування в Україні», «Географічні аспекти планування територій».

У відкритті наукової конференції взяли участь ректор Уманського національного університету садівництва, доктор економічних наук, професор Непочатенко О.О., перший проректор УНУС, кандидат сільськогосподарських наук, доцент Мостов’як І.І., проректор із науково-інноваційної діяльності Уманського національного університету садівництва, доктор сільськогосподарських наук, професор Карпенко В.П., декан факультету лісового і садово-паркового господарства, кандидат сільськогосподарських наук, доцент Яковенко Р.В. та інші провідні науковці.

Десятки науковців із різних міст України – Києва, Житомира, Сум взяли участь у роботі конференції за допомогою Інтернет мережі. Її актуальність, за словами учасників, незаперечна, адже питання геодезії, картографування, землевпорядкування – ключові в сферах економіки та обороноздатності країни.

Учасники конференції розглядали дуже широке коло питань в режимі он-лайн спілкування. Вчені мали можливість представити свої наукові здобутки, почути критичні зауваження чи схвальні оцінки, обмінятися ідеями, то автоматично сприяти розвиткові прогресу у науці.

Оргкомітет конференції висловлює подяку за активну участь у конференції всім учасникам заходу.