+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 12 листопада 2017

Пісня на війні

ІІІ Міжнародний фестиваль військової авторської пісні.

11 листопада у Києві, в міському Будинку ветеранів відбувся ІІІ Міжнародний фестиваль військової автроської пісні "Пісні війни". Фестиваль проходив під егідою Всеукраїнської спілки ветеранів війни та Центру миротворчості. У фестивалі прийняв участь викладач кафедри геодезії, картографії і кадастру, бувший військовий 30-ї Окремої механізованої бригади С. І. Кононенко. Сергій Іванович є автором і виконавцем пісень, хоча бардом себе не вважає.

На фестиваль завітали виконавці з усієї України, з далекої Африки і Південно-Східної Азії.

Війна - страшний прояв людської сутності. Але війна - це місце, де проявляються й найкращі сторони людини. Саме тому військове братство, війскова дружба є найціннішими здобутками війни.

Почесний гість фестивалю - народний артист України, відомий актор, режисер і громадський діяч Володимир Талашко привітав учасників фестивалю і побажав всім успіхів і Перемоги. Перемоги Україні у страшній і тривалій війні з підступним ворогом - Російською Імперією, яку чомусь називають "федерацією".

На фестивалі звучали різні пісні, написані у різні часи і різними мовами. Але у всіх піснях звучало одна думка: війна - це важка, кривава і брудна робота, яку треба виконувати не дивлячись ні на що.

По результатах виступів Сергій Іванович став лауреатом фестивалю.