+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 04 жовтня 2016

День народження

Святкування Дня університету

Кожного року восени Уманський національний університет садівництва святкує свій день народження. В цьому році була відмічена, немаленька, дата для віку навчального закладу – 172 роки від дня створення нашого навчального закладу.

На урочисті заходи було запрошено багато поважних гостей міста та з областей України. Також до університету завітали представники керівних органів влади місцевого, регіонального та державного значення, приватні підприємці та голови сільськогосподарських підприємств. Не оминули своєю увагою господарі свята і ветеранів педагогічної діяльності.

До дня святкування було приурочено виставку навчально-педагогічних досягнень кожного факультету УНУС.

Зокрема, вперше себе зарекомендувала як самостійна одиниця організації навчального процесу у складі факультету лісового та садово-паркового господарства – кафедра геодезії, картографії та кадастру.

Викладачами кафедри активно ведеться науково-дослідна діяльність у професійному спрямуванні, що яскраво було представлено як спеціалізованою підготовкою навчального процесу за допомогою приладів, що використовуються у геодезичних вимірах та землевпорядному проектуванні, так і науковими здобутками у вигляді друкованих праць.