+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 21 листопада 2017

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ ДЛЯ МАЙБУТНІХ СТУДЕНТІВ УНУС

17 листопада 2017 року Уманський національний університет садівництва знову радо зустрів гостей – майбутніх вступників, яких зацікавили спеціальності університету.

Для кожного вищого навчального закладу День відкритих дверей – це особлива подія, адже цього дня університет відвідують усі, хто бажає здобувати освіту, стати повноправним членом студентської сім’ї. А для майбутнього випускника – це можливість подивитись на університет, так би мовити, «ізсередини» та знайти відповіді на безліч запитань.

У рамках заходу була запланована зустріч керівництва університету, деканів та представників приймальної комісії зі вступниками та їхніми батьками. Абітурієнти отримали всю необхідну інформацію щодо програм підготовки, діяльності факультетів.

Кафедра геодезії, картографії і кадастру також щиро запрошувала майбутніх абітурієнтів. Основний акцент робився на тому, щоб майбутні студенти отримали максимум корисної інформації та задоволення, завітавши до нас.

У стінах ІІІ корпуса було організовано виставку, яка неабияк зацікавила майбутніх абітурієнтів. Вони отримали всю необхідну інформацію щодо програм підготовки на кафедрі, а також ознайомилися з умовами прийому до університету на 2018 рік.

Завідувач кафедри геодезії, картографії і кадастру Кисельов Юрій Олександрович обґрунтував переваги нашої спеціальності серед інших спеціальностей університету.

Старший викладач Кононенко Сергій Іванович ознайомлював майбутніх абітурієнтів із геодезичними приладами. Доцент Шемякін Михайло Васильович розповідав про навчання на кафедрі та дозвілля студентів.

Взагалі, День відкритих дверей, як і завжди, відбувся у дружній атмосфері. Деканат, викладачі, співробітники, аспіранти, студенти факультету лісового і садово-паркового господарства добре попрацювали. І хоча вибір залишається за нашими гостями, але сподіватимемось, що у новому навчальному році побачимо серед студентів факультету тих, із ким спілкувалися на святі. Тому 173 роки навчальному закладу – це тільки початок. І життя в рідному університеті має продовжуватися, а лави студентів – поповнюватися.

 

Кафедра геодезії, картографії і кадастру