+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 18 квітня 2019

День відкритих дверей на кафедрі геодезії, картографії і кадастру

Частина експозиції кафедри геодезії, картографії і кадастру
Частина експозиції кафедри геодезії, картографії і кадастру

Напередодні 175-річчя Уманського національного університету садівництва,18 квітня 2019 р. в Уманському НУС розпочався День відкритих дверей.

Науково-педагогічні працівники кафедри геодезії, картографії і кадастру Уманського національного університету садівництва та студенти-геодезисти активно долучилися до профорієнтаційних заходів факультету лісового і садово-паркового господарства, пов’язаних з цим.

Випускники коледжів і шкіл переглядали представлену експозицію кафедри та мали можливість самостійно спробувати провести найпростіші вимірювання за допомогою сучасних геодезичних приладів.

Жвавий інтерес гостей університету викликала відеопрезентація про будні студентів-геодезистів, що була підготовлена напередодні Дня відкритих дверей та демонструвалась студентами.

Гостям були роздані агітаційні матеріали про спеціальність 193 «Геодезія та землеустрій». Крім того гостей у невимушеній бесіді ознайомили з перспективами навчання саме за цією спеціальністю досвідчені викладачі кафедри та студенти-геодезисти.

Завтра, 19 квітня 2019 р. День відкритих дверей продовжується. Тож на кафедрі геодезії, картографії і кадастру чекаємо випускників шкіл, коледжів та всіх зацікавлених!

Петро Боровик,

доцент кафедри геодезії, картографії і кадастру