+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 21 грудня 2017

До чарівного Львова

14-16 грудня у місті Лева відбулася Міжнародна науково-практична конференція молодих вчених GeoTerrace-2017. У конференції прийняли участь науковці України, Польщі, Болгарії, Угорщини і Румунії.

Уманський національний університет садівництва був представлений викладачами кафедри геодезії, картографії і кадастру УНУС: професор Кисельов Ю. О., доцент Шемякін М. В. та старший викладач Кононенко С. І. 

Завідувач кафедри проф. Кисельов Ю. О. був запрошений до вступного слова на початку форуму, в якому радо привітав  шановне наукове зібрання і побажав конференції і молодим вченим плідної праці і нових здобутків.

Учасники відвідали стендову виставку новітніх геодезичних і фотограмметричних приладів, де ознайомилися із сучасним обладнанням для проведення різноманітних знімальних і контрольно-вимірювальних робіт.

Професор Кисельов виступив на засіданні секції "Геодезія, геодинаміка та моніторинг". Доцент Шемякін працював у секції "Землеустрій та кадастр територій", а ст. викладач Кононенко на засіданні секції "Фотограмметрія, картографія та ГІС".

На конференції висувалися нові ідеї, цікаві питання, нестандартні підходи до рішення вимірювальних задач. Сучасна геодезія це - наука, що використовує сотні нових електронних, бездротових, лазерних технологій. Трендом в ній є роботизація, мінімізація і перехід від поодиноких вимірювань до систем автоматичного моніторингу ситуації.