+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 21 квітня 2019

Геодезичні роботи в несприятливих умовах

Робота геодезиста виконується за будь-яких погодних умов, адже замовник геодезичних робіт та вимірів як правило не звертає увагу на погодні умови і прагне одного – швидкого і якісного виконання зазначених робіт.

11 квітня 2019 року, відповідно до навчального плану підготовки бакалаврів спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій», проведено практичне заняття з дисципліни «Електронні геодезичні прилади» на тему: "Ознайомлення з лазерною рулеткою Bosch ZamoII".

Студенти 21-зм групи спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» факультету лісового і садово-паркового господарства Уманського національного університету садівництва під керівництвом доцента кафедри геодезії, картографії і кадастру Ірини Удовенко вивчали на практиці методику інженерних вишукувань з використанням  далекоміру та перевіряли їх точність за допомогою звичайної мірної стрічки.

Незважаючи на несприятливі погодні умови (дощову погоду), студенти якісно виконали поставлені завдання, зокрема провели відповідні виміри, їх перевірку та розрахунки.

Про належний рівень їх знань та достатні практичні навики свідчать високі оцінки, отримані студентами на практичному занятті.

Маргарита Мельник,

студентка 21-зм групи