+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 21 квітня 2019

І чужому научайтесь, й свого не цурайтесь!

Щорічно в березні проходять Шевченківські дні, під час яких не тільки в Україні, а й в інших країнах згадують творчість Тараса Шевченка – поета, прозаїка, художника, гравера. 

5 березня в Уманському міському будинку культури відбувся театралізований концерт творчих колективів КВНЗ «Уманський гуманітарно-педагогічний коледж ім. Т. Г. Шевченка»,  присвячений 205 річниці з дня народження Великого Кобзаря.

Студенти 21-зм та 31-зм груп спеціальності 193 "Геодезія та землеустрій" Уманського національного університету садівництва на чолі з заступником декана факультету лісового і садово-паркового господарства Уманського національного університету садівництва з виховної роботи Іриною Удовенко та з викладачем кафедри геодезії, картографії і кадастру Уманського національного університету садівництва Наталією Прокопенко, відвідали зазначений захід, в рамках якого не лише переглянули сам концерт, але й  ознайомились з життєвим та творчим шляхом Великого Кобзаря.

Студентів  і викладачів приємно вразив сам концерт та надихнули на нові звершення  події з життя Т.Г. Шевченка, про які так чудово оповідали юні актори в ході концерту.

                                                                                                                                                                                                                                                                         Маргарита Мельник,

студентка 21-зм групи