+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 29 травня 2023

Кафедра геодезії, картографії і кадастру на Дні науки

     24 травня, у рамках відзначення Дня науки, Уманський національний університет садівництва зібрався разом, щоб презентувати свої наукові розробки та здобутки студентству та академічній спільноті.

     Кафедра геодезії, картографії та кадастру також презентувала свої наукові здобутки: геодезичні прилади, наочні моделі, наукові збірники та інші цікавинки. Зокрема, було представлено наукові здобутки провідних викладачів кафедри як дослідницького, так і навчального характеру.

     Вагомим здобутком була демонстрація матеріально-технічного забезпечення навчального процесу за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій». Зокрема, серед експонатів можна було побачити та ознайомитися з основними характеристиками сучасних геодезичних приладів – таких, як електронні тахеометри, лазерні рулетки й нівеліри, GPS-приймачі.

     У центрі композиції розташувалися дві навчально-практичні наочні моделі, створені руками провідного фахівця, сташого викладача Сергія КОНОНЕНКА, який нині боронить нашу країну від рашистів.

     Кафедра геодезії, картографії і кадастру висловлює вдячність керівництву університету за підтримку та сприяння розвитку її матеріально-технічної бази та подальшим науковим пошукам науково-педагогічних працівників.

Наталя ПРОКОПЕНКО,

викладач кафедри геодезії, картографії і кадастру Уманського НУС