+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 11 жовтня 2017

Майбутні перспективи іноземного працевлаштування в УНУС

      Сьогодні, 10 жовтня 2017 року, до Уманського Національного Університету Садівництва завітали гості з далекої Франції. Для них проводилась екскурсія в стінах нашого закладу, а також розповідали історію університету, його сучасну структуру та демонстрували досягнення студентів нашого навчального закладу.
      Відомо, що навіть у високорозвинених країнах цінують навички та знання студентів нашого університету, тому щороку нас запрошують на практику та роботу в різні країни Європи та світу. Саме тому сьогодні була організована зустріч студентів факульету лісового та садово-паркового господарства з представником компанії "PROFITEAM". 
     Як розвопідають самі студенти, лекція виявилась досить змістовною та інформативною. Крім загальної інформації про кожен етап організації співпраці студента і компанії, оратор дала відповідь на всі питання, що мали студенти. Чимало студентів, в тому числі і група 21-зм зацікавились щодо проходження практики в Німеччині, адже це не тільки цікаво, а й корисно. Звичайно, для цього потрібно пройти певний відбір, зібрати документи тощо. Але досвід який там можна отримати вартує всіх зусиль і наші студенти це прекрасно розуміють. 
     Будемо сподіватись, що через деякий час ми зможемо почути похвальні відгуки про наших студентів і їхню працю від іноземних гостей, а також чекатимемо більше запрошень від іноземих компаній

Медведев Анатолій, студент 21-ЗМ групи