+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 17 березня 2017

Молоді науковці в географічних і геологічних науках

«Молоді науковці в географічних і геологічних науках» – так звучала назва чергового засідання студентського наукового гуртка кафедри геодезії, картографії та кадастру, яке відбулося 15 березня 2017 року у стінах Уманського національного університету садівництва. Студенти 1, 2 та 3 курсу представили свої доповіді за результатами досліджень відповідно до обраних наукових тем.

Доповідачі:

Колядюк Богдана (студентка 11-ЗМ групи). Тема доповіді: «Ландшафтна диференціація лісостепової зони на прикладі Черкаської області»

Гевко Тетяна (студентка 21-ЗМ групи). Тема доповіді: «Найвідоміші вчені-геологи  України»

Погрібний Андрій (студент 11-ЗМК групи). Тема доповіді: «Сучасні географічні дослідження в Україні»

Панасенко Світлана (студентка 31-ЗМ групи). Тема доповіді: «Сучасні геологічна наука і практика в дослідженнях студентів і молодих учених»

Яскравий диспут був викликаний доповіддю студентки 31-ЗМ групи Світлани Панасенко на тему: «Сучасні геологічна наука і практика в дослідженнях студентів і молодих учених». В учасників диспуту виникали питання щодо сучасної інтеграції інформаційних технології у геологічних та геодезичних дослідженнях. Висловлювалися різні припущення щодо можливості впровадження модернізованих систем обробки геологічних та геодезичних даних за допомогою комп’ютерної техніки під час навчального процесу.

Висновком, що завершив обговорення актуальних проблем досліджень у географічних та геологічних пошуках, стало прийняття рішення щодо подання учасниками засідання отриманих результатів на Всеукраїнську науково-практичну Інтернет-конференцію «Актуальні проблеми управління територіальним розвитком» та Регіональну студентську науково-практичну конференцію «Теоретичні та прикладні проблеми геодезії, картографії та землевпорядкування».