+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 03 березня 2017

Перший крок у досягненні нових висот

З метою підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, пошуку обдарованої студентської молоді, стимулювання їх творчої праці 28 лютого серед студентів напряму «Геодезія, картографія та землевпорядкування» був проведений І тур Всеукраїнської студентської олімпіади за напрямом підготовки «Геодезія, картографія та землевпорядкування».

Конкурсні завдання складалися з тестових питань та двох практичних завдань, пов'язаних з проблемами геодезії, картографії, землевпорядкування та земельного кадастру.

Всі учасники олімпіади продемонстрували високий рівень знань. Переможцями олімпіади стали:

І місце – студент 11-ЗМК групи Андрій Погрібний;

ІІ місце – студент 31-ЗМ групи Ігор Бурлаченко.

ІІІ місце – студентка 11-ЗМК групи Тетяна Ільченко.

Оргкомітет олімпіади висловлює подяку керівництву і провідним викладачам університету, які підготували обдаровану студентську молодь, що здатна вирішувати складні питання у науковому пошуці і надалі буде впроваджувати ідеї геодезичного та картографічного пошуку в життя.

Оргкомітет олімпіади також висловлює подяку співробітникам кафедри геодезії, картографії та кадастру, які зробили вагомий внесок в організацію та проведення олімпіади, а саме: зав. каф. Кисельову Ю.О., доц. каф. Шемякіну М.В., доц. каф. Кирилюку В.П., доц. каф. Удовенко І.О., ст. виклад. Кононенку С.І.

Факультет лісового і садово-паркового господарства вітає всіх переможців та учасників І туру Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Геодезія, картографія та землевпорядкування» і бажає подальших успіхів у навчанні і удосконаленні знань за обраним напрямом.

 

Оргкомітет олімпіади.