+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 17 жовтня 2016

Патріотичне виховання, та пісенний простір сучасного воїнства

В рамках відзначення Дня Українського козацтва, за ініціативи колективу кураторів кафедри геодезії, картографії та кадастру, було організовано загальнофакультетську виховну годину. Цей захід носив характер творчої зустрічі студентства з учасником бойових дій — старшиною резерву, бувшим вояком 30 ОМБР Кононенком Сергієм Івановичем, який на сьогодні є, також, і старшим викладачем кафедри геодезії, картографії та кадастру.

Бесіда зі студентами була цікава та характеризувалась активною дискусією між учасниками заходу. Атмосфера в аудиторії була наповнена патріотизмом, навіяним авторськими піснями Кононенка С.І., який на прохання студентства виконав декілька своїх творів під власний акомпанемент. Було розказано декілька історій з бойових буднів українських солдат у зоні АТО: веселих та сумних, жартівливих та гірких.

На пошану героїчним вчинками українських воїнів, студенти підготували виступ юного таланту, студента 11-ЗМК Андрія Погрібного, який виконав пісню під власний музичний супровід.

З полум’ям в очах та гордим стукотом сердець студенти факультету висловили вдячність гостю заходу і виявили надію на перспективу організації подібних заходів в Уманському національному університеті садівництва.

Куратори кафедри геодезії, картографії та кадастру.