+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 17 квітня 2019

Пісні, народжені в АТО

    У п’ятницю 15 березня в cтінах університету було проведено зустріч із бійцями АТО, присвячену Дню українського добровольця та 175-річчю  заснування Уманського національного університету садівництва.

    На це дійство декан факультету лісового та садово-паркового господарства Уманського національного університету садівництва Валентин Поліщук запросив талановитих митців та безстрашних воїнів  Олександра Вороніна, Олександра Клєца, Олександра Ламбурського, Володимира Сімишкіна та Олега Сороку.

   Співорганізатором зустрічі був старший викладач кафедри геодезії, картографії і кадастру Уманського національного університету садівництва Сергій  Кононенко. Варто відзначити, що Сергій Кононенко служив у  зоні АТО в 30-й-ОМБ та серед своїх побратимів має позивний «Професор».

   Відкрив зустріч декан факультету лісового та садово-паркового господарства Валентин Поліщук, який, зокрема,  привітав присутніх зі святом та побажав  всім  міцного здоров’я і миру в Україні.

   Потім було надано слово сьогоднішнім гостям університету, що захищали територію нашої держави від самого початку бойових дій на Сході. Вони розповідали про своє життя, участь у боях, поділилися своїми творчими здобутками.

   Олег Сорока заспівав авторську пісню «Феникс уходит на боевое».

   Олександр Ламбурський продекламував власні вірші та пісні, написані в зоні АТО, серед них – вірш «Присвячений капеланській службі» та пісня «Піхота».

   Володимир Сімишкін та Олександр Воронін, які мають музичний гурт у Миколаєві, заспівали пісні «Аеропорт» та «Дорога додому».

   Олександр Клєц поділився зі студентами історіями про свого побратима Сергія Кононенка і також виконав під гітару пісні «Переселенець» та «450».

   Сергій Кононенко подякував друзям за їхній приїзд, спілкування зі студентами, а також виконав авторську пісню «Довезу».

   Студенти були вражені розповідями з передової та захоплено слухали тематичні музичні твори, а також висловлювали щиру вдячність гостям за їхню відвагу та сміливість, за їх творчість та те, що кожен з них знайшов час для зустрічі зі студентами.

   На згадку про зустріч заступник декана з виховної роботи Ірина Удовенко запропонувала бійцям залишити свої підписи та побажання на Прапорі України.

Маргарита Мельник,

студентка  21-зм групи