+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 26 жовтня 2017

Профорієнтаційна робота кафедри геодезії, картографії і кадастру

Талянківський агротехнічний коледж

          18 жовтня 2017 року науково-педагогічними працівниками кафедри геодезії, картографії і кадастру Уманський національний університет садівництва була здійснена профорієнтаційна поїздка до Тальянківського агротехнічного та Шевченківського коледжу.

          Доценти кафедри Шемякін М.В. та Удовенко І.О. провели профорієнтаційну та агітаційну роботи щодо залучення до навчання у Уманському НУС здобувачів вищої освіти за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій».

          Під час проведення заходу студентам було продемонстровано презентацію про Уманський національний університет садівництва. Студенти отримали рекламно-інформаційні матеріали, інформацію щодо умов вступу й навчання в Уманському НУС, перспектив працевлаштування, а також запрошення відвідати День відкритих дверей.

          Протягом виступу з презентацією, запрошеним максимально донесено інформацію про структуру Уманського національного університету садівництва, факультети та спеціальності, за якими здійснюється навчання, а також про тих студентів, які за різними напрямами (спорт, наука, культура тощо) є гордістю нашого навчального закладу та гідними прикладами для наслідування у майбутньому нинішніми абітурієнтами.

           Цікавою для присутніх стала інформація про культурне життя університету та різномаїття напрямів, якими можна займатися за підтримки вузу. Загалом, зустріч відбулася в режимі дружньої співпраці організаторів та студентів у обох відвідуваних закладах.  Найбільш всім сподобалася презентація про навчальний заклад. По завершенню зустрічі у студентів коледжів залишилося приємне враження, про що свідчать отримані організаторами запитання, побажання та націленість на подальшу співпрацю і проведення подібних заходів у майбутньому, а також заповнені анкети майбутніх абітурієнтів за обраними ними спеціальностями.

 

Кафедра геодезії, картографії і кадастру