+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 21 березня 2024

ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА СЕРЕД ВИПУСКНИКІВ – 2024

     13 березня 2024 року науково-педагогічні працівники кафедри геодезії, картографії і кадастру, доценти Ірина УДОВЕНКО та Михайло ШЕМЯКІН здійснили поїздку до славного міста Тальне з профорієнтаційною метою. Цільовою аудиторією агітаторів були майбутні випускники Відокремленого структурного підрозділу "Тальнівський будівельно-економічний фаховий коледж Уманського національного університету садівництва".

     Нинішні ще студенти коледжу і перспективні вступники виявили неабияку зацікавленість у представленій інформації щодо умов вступу, навчання та дозвілля в Уманському НУС. Багато питань виникало у плані пріоритетності обрання майбутньої професії. Доценти кафедри яскраво репрезентували свою спеціальність та перспективи подальшого працевлаштування з акцентом на післявоєнну затребуваність фахівців зі спеціальності 193- геодезія та землеустрій.

     Було роздано агітаційний матеріал, зокрема буклети факультету лісового і садово-паркового господарства, та зібрано контактні дані охочих вступити до Уманського національного університету садівництва.

     Колектив кафедри геодезії, картографії і кадастру висловлює щиру подяку директору ВСП "Тальнівський будівельно-економічний фаховий коледж Уманського національного університету садівництва" Андрію АНДРЮЩЕНКУ, його заступнику Ользі КУЛИК та всьому науково-педагогічному персоналу коледжу за сприяння в організації зустрічі.

Ірина УДОВЕНКО,

доцент кафедри геодезії, картографії і кадастру Уманського НУС