+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 25 листопада 2016

ЕФЕКТИВНИЙ ТАНДЕМ НАУКИ ТА ІНТЕЛЕКТУ

Бурхливими емоціями була переповнена нещодавно 113 аудиторія на кафедрі геодезії, картографії та кадастру Уманського національного університету садівництва… А причина тому  - проведення змагання між трьома курсами  напряму підготовки «Геодезія  та землевпорядкування».

Бейн-ринг – гра інтелекту, кмітливості розуму та миттєвої реакції. Саме таку форму перевірки засвоєних знань, отриманих студентами впродовж першого семестру та результатів наукових пошуків членів наукового гуртка було обрано викладачами кафедри геодезії, картографії та кадастру.

Задіяно було три команди:

11-ЗМК — Геознавці, капітан команди – Погрібний Андрій

21-ЗМ — Геодезисти, капітан команди – Тищенко Едуард

33-ЗМ — Земельні монстри, капітан команди – Панасенко Світлана

Журі:

Голова журі – Кисельов Ю.О., члени журі – Шемякін М.В., Кирилюк В.П., Удовенко І.О., Кононенко С.І., Прокопенко Н.А.

Основна тема гри – Кадастр населених пунктів. Однойменний предмет викладався на усіх представлених курсах і питання були не в новинку для учасників. Захоплення та азарт сяяв в очах команд. Журі приклало не мало зусиль, щоб обрати переможця. Адже усі учасники виявилися гарно підготовленими і вільно володіли інформацією.

Всі учасники гри та члени журі висловили надію в майбутньому проводити подібні заходи для інших дисциплін навчального курсу.

Висловлюємо подяку креативному керівнику, і одночасно керівнику наукового гуртка кафедри, Удовенко І.О. та всім учасникам гри.