+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 23 березня 2024

УМАНСЬКИМ ШКОЛЯРАМ – ПРО УМАНСЬКИЙ НУС ТА ПРО ГЕОДЕЗІЮ

      21 березня 2024 року НПП кафедри геодезії, картографії і кадастру – завідувач кафедри, професор Юрій КИСЕЛЬОВ, доцент Михайло ШЕМЯКІН і викладач Наталя ПРОКОПЕНКО, а також студенти спеціальності  Геодезія та землеустрій Дар’я МОЛОЖАНОВА та Дмитро ШВЕЦЬ, ведучи профорієнтаційну роботу, відвідали 1-й Уманський ліцей (донедавна – загальноосвітня школа №9) та зустрілися з учнями одинадцятих класів.

      Викладачі університету та студенти-землевпорядники ознайомили одинадцятикласників  з перспективами навчання в Уманському НУС, на факультеті лісового і садово-паркового господарства Уманського НУС та, зокрема, зі змістом роботи геодезиста й землевпорядника, додатковими можливостями, які дає навчання в Уманському НУС, зокрема поєднання роботи й навчання, проведення дозвілля тощо, а також провели анкетування учнів на предмету їхнього ймовірного вибору закладу вищої освіти та спеціальності. Студенти розповіли школярам про різні цікаві моменти життя під час навчання в університеті.

      Наприкінці зустрічі одинадцятикласникам було продемонстровано відеоролік про геодезичну спеціальність і студентське життя, знятий випускниками кафедри геодезії, картографії і кадастру.

 Юрій КИСЕЛЬОВ,

завідувач кафедри геодезії, картографії і кадастру Уманського НУС,

доктор географічних наук, професор