+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 05 квітня 2023

Відбулась Всеукраїнська науково-практична Інтернет-конференція молодих учених «Внесок українських і зарубіжних дослідників у розвиток геодезії, картографії, землеустрою»

      5 квітня 2023 року на базі кафедри геодезії, картографії і кадастру Уманського НУС  відбулась Всеукраїнська науково-практична Інтернет-конференція молодих учених «Внесок українських і зарубіжних дослідників у розвиток геодезії, картографії, землеустрою». Розпочав конференцію з вітальним словом завідувач кафедри геодезії, картографії і кадастру, доктор географічних наук, професор Юрій Кисельов.

      Під час конференції, серед інших, були заслухані доповіді студентів початкового рівня вищої освіти (молодших бакалаврів), бакалаврату та магістратури спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» факультету лісового і садово-паркового господарства Уманського національного університету садівництва.

      Учасники конференції виявили значний інтерес до доповідей, що прозвучали на конференції, свідченням чому стали численні запитання.

      На завершення конференції, професор Юрій Кисельов побажав всім учасникам конференції подальших наукових здобутків, Перемоги, миру та плідної праці на користь Української держави.

Сніжанна Олійник,

студентка 31-зм групи,

голова Ради студентського самоврядування факультету лісового і садово-паркового господарства Уманського НУС