+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 09 жовтня 2018

Виховна година присвячена протидії торгівлі людьми: «Не стань жертвою торгівлі людьми»

18 жовтня відзначатиметься Європейський день боротьби з торгівлею людьми, який був визначеним завдяки засіданню Європарламенту у 2007 році основною темою якого було саме це антигуманістичне явище суспільства.

Щоб   привернути увагу, ознайомити з ризикам та ймовірними труднощами,  на які наражаються наші співвітчизники, на факультеті лісового і садово-паркового господарства було проведено тематичну виховну годину для студентів напряму підготовки 193 «Геодезія та землеустрій» 1-3 курсів. Мета цього заходу —   підвищити рівень поінформованості та усвідомлення студентами гостроти проблеми торгівлі людьми у світі і в Ураїні зокрема, обговорити причини, форми та ознаки цього явища.

Під час заходу студенти-землевпорядники активно обговорювали питання: сучасна інформація про торгівлю українцями; поточні загрози, пов'язані з торгівлею людьми; профілактика торгівлі людьми в Україні, виклики сьогодення тощо. Студенти переглянули  відеофільм «Скажи «Стоп» торгівцям людьми».

Студентами було підготовлено інформаційні повідомлення у вигляді доповідей про небезпечні наслідки та шляхи потрапляння в ситуацію торгівлі людьми, познайомили з національними і міжнародними документами щодо попередження торгівлі людьми.

 

Кафедра геодезії, картографії і кадастру