+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 13 березня 2018

З ДНЕМ ЗЕМЛЕВПОРЯДНИКА!

 

       Щиро вітаємо всіх, хто обрав своєю професією працю на рідній землі, хто турбується про її стан та родючість, про її сьогодення і майбутнє, з професійним святом – Днем землевпорядника!

      Земля – це наше найбільше національне багатство, безцінний скарб, який ми покликані охороняти, відтворювати, берегти і розумно ним розпоряджатися. Земельне реформування й утвердження нових земельних відносин торкаються інтересів чи не кожної української родини. Саме від наших дій і рішень часто залежить їхній душевний спокій, віра у справедливість, добробут.

У наших лавах – не просто компетентні фахівці, а й мужні, сильні, сміливі люди, віддані справі, яку обрали за покликом серця. Наша наполеглива щоденна праця сприяє зміцненню землевпорядної служби, служить запорукою її успішного розвитку.

       Від нашого сумління, фаховості, принциповості, наполегливості залежить, як будуть захищені конституційні права та інтереси громадян, як сприйматиме й оцінюватиме народ наше служіння йому.

      Вітаємо всіх теперішніх та майбутніх землевпорядників із професійним святом і бажаємо, щоб поруч із вами завжди була людська вдячність, шана і повага, а в серцях множилася любов до рідної землі й не згасало бажання зберегти її красу і щедрість для нащадків!

      Здоров’я вам, добра, життєдайної енергії, земних щедрот і успіхів на професійній ниві.

З повагою, 

кафедра геодезії, картографії і кадастру

Уманського національного університету садівництва