+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 19 жовтня 2018

ЗНАЙОМСТВО З ПЕРСПЕКТИВАМИ ПРОФЕСІЙНОЇ САМОРЕАЛІЗАЦІЇ ВИПУСКНИКІВ КОЛЕДЖІВ

Профорієнтаційна робота, як невід’ємна складова функціонування навчального закладу, є одним із провідних завдань організаційної діяльності науково-педагогічного персоналу будь-якого сучасного навчального закладу.

Профорієнтаційна робота факультету лісового і садово-паркового господарства Уманського національного університету садівництва спрямована на залучення до вступу випускників середніх шкіл та коледжів, а також працівників відповідної сфери господарювання з метою підвищення їх освітнього рівня.

Для формування у студентів коледжів подальшого професійного самовизначення 18 жовтня 2018 року науково-педагогічні працівники кафедри геодезії, картографії і кадастру доценти І.О. Удовенко та М.В. Шемякін здійснили поїздку до ВСП Тальянківський агротехнічний коледж Уманського НУС, Тальнівський будівельно-економічний коледж, ВСП Шевченківський коледж Уманського НУС. Під час зустрічей вони ознайомили студентів із перспективами професійної самореалізації майбутніх абітурієнтів, з усією специфікою обраної професії, відповіли на запитання, розповсюдили буклети з інформацією про навчальний заклад і для більш детальної інформації, запросили на День відкритих дверей, надали інформацію про умови вступу та навчання за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій».

Таким чином, факультет лісового і садово-паркового господарства активно займається профорієнтаційною роботою серед студентів коледжів, пропагуючи професії відповідної сфери, котрі користуються попитом серед абітурієнтів.

 

 

Кафедра геодезії, картографії і кадастру