+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 19 листопада 2018

Батьківська підтримка у виборі майбутнього

Для випускників коледжів близиться момент обрання шляху у майбутнє. І постає вибір: чи й далі продовжувати навчання, чи обрати шлях професійного спрямування. Тому одним із найважливіших питань для батьків є поінформованість щодо сучасних потреб ринку праці та можливості працевлаштування чи навчання їх дітей.

З цією метою, 16 листопада 2018 року  керівництвом Шевченківського коледжу, було організовано батьківські збори за участю науково-педагогічних працівників кафедри геодезії, картографії і кадастру Уманського національного університету садівництва Ірини Удовенко та Михайла Шемякіна. Вони ознайомили присутніх батьків та студентів з умовами вступу до навчального закладу вищої освіти, станом на ринку паці, а також високим рівнем затребуваності фахівців за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій».

Надали детальну інформацію щодо умов навчання та соціально-культурного розвитку студентства в стінах Уманського НУС. Акцентували увагу батьків на пріоритетності їх впливу щодо вибору майбутнього професійного та трудового самоствердження їх дітей. А також, що батьківська допомога у виборі майбутньої професії полягає в тому, щоб запропонувати шляхи пошуку рішення, а не саме рішення.

На завершення доценти кафедри геодезії, картографії і кадастру запросили бажаючих, разом зі своїми дітьми, відвідати Уманський НУС та ознайомитися з усіма інформаційними матеріалами щодо обрання професії та самим навчальним закладом, де її можна здобути.

 

Доценти кафедри геодезії, картографії і кадастру

І.О. Удовенко та М.В. Шемякін