+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 21 жовтня 2021

ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ СТУДЕНТСЬКОГО ГУРТКА

   Днями на кафедрі геодезії картографії і кадастру відбулося засідання наукового студентського гуртка на тему: «Історичний розвиток земельно-кадастрових робіт на території України».

   Розглянули ряд питань стосовно розвитку земельно-кадастрових робіт в Україні в 50х-90х роках минулого сторіччя.

   Засідання відкрив староста  гуртка, студент 41-зм групи  Олег Гура. З доповіддями виступили: студент   31-зм групи Павліченко Ігор,  який прочитав доповідь  на тему «Історичний розвиток земельно-кадастрових робіт на території України у 50-x роках»,  студент 41-зм  групи Поліщук Роман прочитав доповідь  на тему «Земельно-кадастрові роботи 60-х років», студент 21 к-зм групи Головецький Андрій прочитав доповідь  на тему «Розвиток земельно-кадастрових робіт у 70-80-х роках» та студентка 11 м-зм Маргарита  Мельник  прочитала доповідь  на тему «Кадастрові роботи 90-х років». В обговоренні приняли участь студентка  21 м-зм групи Олеся Коваленко та студент  21 к-зм групи Віктор Поданежко.

   Студенти ознайомили всіх присутніх із історією земельно-кадастрових робіт на території України. Присутні на засіданні наукового студентського гуртка студенти і викладачі задавали їм питання за темами доповідей. Доповідачі відповідали на запитання. Потім староста гуртка Олег Гура висловив сподівання, що студентський науковий гурток до кінця навчального року буде працювати в штатному режимі, всі будуть здоровими і епідемситуація на Черкащині не погіршиться.

   Потім із заключним словом виступив керівник гуртка доцент Володимир Кирилюк, який в черговий раз наголосив на важливості активної участі всіх студентів в роботі студентського наукового гуртка та побажав усім здоров`я і успіхів у науковій роботі.

Мар`яна Мосіна,

студентка 41-зм групи,

секретар студентського наукового гуртка