+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 23 грудня 2022

Черговий захист кваліфікаційних робіт магістрів-геодезистів

    У середині грудня 2022 року на кафедрі геодезії, картографії і кадастру Уманського НУС проведено захист дипломних робіт здобувачів вищої освіти спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» за ОР «Магістр» денної та заочної форм навчання. Головою екзаменаційної комісії було призначено професора кафедри екології та безпеки життєдіяльності, доктора географічних наук, професора Сергія Сонька, членами комісії – декана факультету лісового і садово-паркового господарства, доктора сільськогосподарських наук, професора Валентина Поліщука та професорів кафедри геодезії, картографії і кадастру Юрія Кисельова й Романа Рудого.

    Кваліфікаційні роботи, представлені до захисту, були присвячені темам відведення земельних ділянок, ринку та оподаткування землі й нерухомості, геодезичного моніторингу атомних електростанцій, управління земельними ресурсами тощо.

    Усім випускникам присвоєно кваліфікацію Магістрів з геодезії та землеустрою, проте кращими виявилися дипломні проєкти магістрантів денної форми навчання Маргарити Мельник, Євгена Ніколайчука, Наталії Пацалюк та магістрантки-заочниці Ольги Заєць, які і отримають дипломи з відзнакою.

Юрій Кисельов,

професор кафедри геодезії, картографії і кадастру (від імені та за дорученням ЕК)