+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 02 квітня 2023

Думка студентів, стейкголдерів та викладачів – вельми вагома!

    Уже традиційним в Уманському НУС стало проведення анкетування стейкголдерів, зацікавлених в ефективному перебігу навчального процесу, – студентів, викладачів і роботодавців – представників виробництва. Зокрема, участь в анкетуванні взяли здобувачі вищої освіти, що навчаються за ОП зі спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» за всіма освітніми рівнями, а також стейкголдери та викладачі, які викладають навчальні дисципліни для студентів всіх рівнів спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій».

    Анкетування довело безумовну зацікавленість і небайдужість учасників освітнього процесу до питань, запропонованих відділом моніторингу якості освіти УНУС. Хоча переважна більшість студентів визнавала незаперечні позитивні сторони організації навчального процесу, зокрема ефективність навчання за ОП, об’єктивність оцінювання знань, соціальну підтримку тих, хто навчається, все ж окремі здобувачі висловили власну думку, на яку мають право.

    Представники виробництва відзначали, передовсім, достатньо високий рівень випускників ОП «Геодезія та землеустрій», що діють в Уманському НУС. Вже не один рік наші здобувачі вищої освіти проходять виробничу практику в уманських роботодавців, а по завершенні навчання в них працевлаштовуються. Таким чином увиразнюється продуктивний союз закладу вищої освіти і тих підприємств, установ і організацій, де випускники знаходять шляхи реалізації отриманих під час навчання знань, умінь і навичок.

    Думка всіх студентів, стейкголдерів та викладачів є дуже вагомою при плануванні заходів, спрямованих на вдосконалення підготовки геодезистів-землевпорядників в Уманському НУС.

Юрій КИСЕЛЬОВ,

завідувач кафедри геодезії, картографії і кадастру Уманського НУС