+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 07 червня 2017

«… І ЧУЖОГО НАУЧАЙТЕСЬ…»

24 травня 2017 року з ініціативи кафедри геодезії, картографії і кадастру було організовано поїздку з обміну досвідом до Житомирського національного агроекологічного університету.

Викладачі кафедри геодезії, картографії і кадастру УНУС відвідали за запрошенням завідувача кафедри геодезії та землеустрою, кандидата сільськогосподарських наук, доцента Трофименка П.І.: навчальні аудиторії, де проводяться лекційні та практичні заняття; геокамеру з геодезичними приладами різного формату та полігони, призначенні для максимального наближення до реальних умов набуття та реалізації навичок геодезичної та землевпорядної професії.

З готовністю поділитись набутим досвідом науково-педагогічні працівники кафедри геодезії та землеустрою Житомирського національного агроекологічного університету представили свої надбання у вигляді науково-методичних розробок, величезної кількості публікації та практичного  впровадження своїх дослідних пошуків.

Під час зустрічі обговорювалися питання про майбутні плани щодо розширення можливостей сучасного процесу навчання та залучення інноваційних технологій у практичну роботу студентства.

На завершення всі учасники заходу висловили сподівання на подальшу співпрацю між вишами та перспективу спільного проведення заходів науково-практичного значення.

Кафедра геодезії, картографії і кадастру УНУС висловлює щиру вдячність за активну допомогу з боку науково-педагогічних працівників кафедри геодезії та землеустрою Житомирського національного агроекологічного університету.