+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 23 листопада 2017

І ТУР ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ ЗА НАПРЯМОМ ПІДГОТОВКИ «ГЕОДЕЗІЯ, КАРТОГРАФІЯ ТА ЗЕМЛЕВПОРЯДКУВАННЯ»

З метою підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, пошуку обдарованої студентської молоді, стимулювання їхньої творчої праці 23 листопада 2017 року серед студентів напряму «Геодезія, картографія та землевпорядкування» був проведений І тур Всеукраїнської студентської олімпіади за напрямом підготовки «Геодезія, картографія та землевпорядкування».

Конкурсні завдання складалися з тестових питань та двох практичних завдань, пов'язаних з проблемами геодезії, картографії, землевпорядкування та земельного кадастру.

Всі учасники олімпіади продемонстрували високий рівень знань. Переможцями олімпіади стали:

І місце – Бурлаченко Ігор, 41-ЗМ група

ІІ місце – Погрібний Андрій, 21-КЗМ група

ІІІ місце – Кондрашевич Оксана, 11-КЗМ група

ІІІ місце – Соколовський Андрій, 41-ЗМ група

Оргкомітет олімпіади висловлює подяку керівництву і провідним викладачам університету, які підготували обдаровану студентську молодь, яка здатна вирішувати складні питання у науковому пошуці і надалі буде впроваджувати ідеї геодезичного та картографічного пошуку в життя.

Оргкомітет олімпіади також висловлює подяку співробітникам кафедри геодезії, картографії і кадастру, які зробили вагомий внесок в організацію та проведення олімпіади, а саме – завідувачу кафедри Кисельову Ю.О., доцентам Шемякіну М.В, Кирилюку В.П., Удовенко І.О., старшому викладачеві Кононенку С.І.

Факультет лісового і садово-паркового господарства вітає всіх переможців та учасників І туру Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Геодезія, картографія та землевпорядкування» і бажає подальших успіхів у навчанні та вдосконаленні знань за обраним напрямом.

 

Оргкомітет олімпіади