+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 19 березня 2018

Концерт у рамках фестивалю «Пісні, народжені в АТО»

       Історія людства рясніє війнами. Чи був хоч один день, коли ніде на планеті не точилася війна?

       У суботу 17 березня в міському будинку культури з ініціативи ГО «Уманська міжнародна волонтерська організація «Разом» відбувся концерт у рамках Всеукраїнського фестивалю «Пісні, народжені в АТО». У фестивалі взяв участь старший викладач кафедри геодезії, картографії і кадастру, колишній військовий 30-ї окремої механізованої бригади С. І. Кононенко. Сергій Іванович є автором і виконавцем пісень, хоча бардом себе не вважає.

     Беззаперечним є той факт, що кожна людина повинна жити, дотримуючись певних високоморальних принципів, основи яких були закладені споконвіку. Одним з таких є патріотизм. Народ мусить боротися за незалежність, розвиток і процвітання своєї країни.

      Справжні патріоти залишаються вірними своїй державі у будь-які моменти. Якщо щиро вірити в світле щасливе майбутнє, то все обов’язково настане.

      Яскравим прикладом можуть слугувати справжні патріоти – наші воїни –учасники неоголошеної російсько-української війни, завдяки яким зараз виживає наша Україна. Солдати терплять страшний біль у тілі, коли поранені. Відважні хлопці втрачають багато часу, який могли би провести зі своєю родиною. Сльози виступають на очах, коли розумієш, що ці хлопці жертвують собою заради Батьківщини. Це справжні патріоти! Найбільше вражає те, що навіть у молодих неповнолітніх хлопців уже проявляється почуття патріотизму, й вони також ідуть на війну.

     На фестивалі звучали різні пісні, написані у різні часи і різними мовами. Але в усіх піснях звучала одна думка: війна – це важка, кривава і брудна робота, яку треба виконувати, не зважаючи ні на що.

 

Кафедра  геодезії, картографії і кадастру

Уманського НУС