+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 05 травня 2023

Круглий стіл з обговорення освітніх програм за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій»

     5 травня 2023 року завідувач кафедри геодезії, картографії і кадастру, професор Юрій КИСЕЛЬОВ взяв участь в організованому колегами з Кременчуцького національного університету імені Михайла ОСТРОГРАДСЬКОГО круглому столі з обговорення освітніх програм за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій».

     Юрій Олександрович представив освітню програму «Геодезія та землеустрій» за ОР «Бакалавр», розроблену проєктною групою в Уманському НУС, наголосивши на її відповідності Стандартові вищої освіти. Юрій КИСЕЛЬОВ також відповів на запитання учасників круглого столу, які стосувалися структури, змісту освітньої програми, та перспектив її розвитку.

     Обмін досвідом викладання за освітніми програмами, проведений у ході круглого столу, виявився вельми важливим для визначення напрямків удосконалення освітнього процесу на кафедрі геодезії, картографії і кадастру Уманського НУС та окреслення пріоритетів у ньому. Особливо цікавим та корисним було спілкування з професоркою Харківського національного автодорожного університету Анжелікою БАТРАКОВОЮ, яка є одним із розробників стандартів вищої освіти за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій».

Роман РУДИЙ,

професор кафедри геодезії, картографії і кадастру Уманського НУС,

гарант магістерської ОП за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій»