+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 10 вересня 2019

Лекція з геології та геоморфології

   Наразі студенти першого курсу Факультету лісового і садово-паркового господарства Уманського національного університету садівництва, що навчаються за спеціальністю 193  «Геодезія та землеустрій», згідно з навчальним планом, продовжують активно освоювати навчальні дисциліни.

   Зокрема, сьогодні  на лекційному занятті з дисципліни «Геологія та геоморфологія» студенти 11-зм групи під керівництвом завідувача  кафедри геодезії, картографії і кадастру Уманського національного університету садівництва, професора Юрія Кисельова знайомились з особливостями внутрішньої будови Землі, а  також з шарами, мініралами та гірськими породами, що формують земну кору.

   Тема лекції була цікавою для студентів, про що свідчить бурхлива дискусія в кінці заняття, в ході якої було задано так багато запитань лектору - професору Юрію Кисельову.

   Дякуючи зусиллям лектора, тема була практично засвоєна на самому лекційному занятті. Тому для нас, студентів залишились дрібниці – ще раз опрацювати тему в процесі підготовки до семінару і отримати заслужені бали на семінарському занятті.

Лілія Дубін,

студентка 11-зм групи