+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 27 лютого 2023

Майбутні абітурієнти сьогодення

    Щорічно викладачі кафедри геодезії, картографії і кадастру є бажаними гостями на такому знаменному заході для випускників ВСП «Агротехнічний коледж Уманського національного університету садівництва», як захист дипломних проєктів за спеціальністю 192 «Будівництво та цивільна інженерія». Не дивлячись на дату проведення цьогорічного захисту дипломних проєктів – 24 лютого, не зважаючи на воєнні дії в нашій державі, процедура захисту проходила у офлайн форматі.

    У ході запланованих заходів профрієнтаційного спрямування, викладачами кафедри було проведено ознайомлювальну бесіду з представленням інформації щодо вступу в Уманський НУС, зокрема за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій».

    Студенти активно вели дискусію щодо подальшого професійного зростання та саморозвитку в сучасних реаліях упродовж бесіди з доцентами Іриною Удовенко та Михайлом Шемякіним. Після отримання інформації щодо не тільки високого рівня освіти, який надає наш університет, та подальших обширних перспектив працевлаштування за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій», а й повною забезпеченістю всіх умов навчання відповідно до вимог воєнного стану, випускники виявили бажання відвідати університет із метою ознайомлення з його інфраструктурою та визначення напрямів свого подальшого професійного розвитку.

    Майбутні абітурієнти з позитивом відзначали актуальність і високий рівень потреби саме у фахівцях у сфері геодезії та землеустрою після Перемоги нашої країни у цій війні.

Ірина УДОВЕНКО,

доцент кафедри геодезії, картографії і кадастру