+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 06 травня 2018

МІЖНАРОДНА КОНФЕРЕНЦІЯ НА КАФЕДРІ ГЕОДЕЗІЇ, КАРТОГРАФІЇ І КАДАСТРУ

3-4 травня 2018 року на базі кафедри геодезії, картографії і кадастру Уманського національного університету садівництва проведено Міжнародну науково-практичну конференцію на тему: «Актуальні проблеми землеустрою у сільському господарстві: глобальний, національний та регіональний аспекти».

Тематичними напрямками конференції були:

  1. Сучасні технології в геодезії, картографії, фотограмметрії та дистанційному зондуванні Землі;
  2. Актуальні проблеми землеустрою та кадастру: технологічні, економічні, екологічні, географічні, правові аспекти;
  3. Еколого-економічна безпека агросфери;
  4. Інформаційні та геоінформаційні системи, їх застосування в сільському господарстві;
  5. Сучасні проблеми географічної, геодезичної та землевпорядної освіти.

Із вітальним словом виступили проректор із наукової та інноваційної діяльності Уманського НУС, професор В.П. Карпенко та декан факультету лісового і садово-паркового господарства, професор В.В. Поліщук.

На пленарному засіданні, яке вів завідувач кафедри геодезії, картографії і кадастру, професор Ю.О. Кисельов, виступили доктор географічних наук, професор Київського міжнародного університету Д.В. Ніколаєнко, доктор географічних наук, професор, завідуач кафедри екології та безпеки життєдіяльності УНУС С.П. Сонько, доктор геологічних наук, професор УДПУ імені Павла Тичини С.Г. Половка та кандидат географічних наук, доцент УДПУ О.І. Ситник, Хоптар В. І. – аспірант Національного університету «Львівська Політехніка».

Надалі робота конференції тривала у форматі секційних засідань, які дали можливість усім учасникам обмінятися досвідом та оприлюднити результати власних досліджень.

В обговоренні доповідей активну участь брали викладачі, аспіранти, студенти як Уманського НУС, так і інших вищих навчальних закладів.

Колектив кафедри геодезії, картографії і кадастру висловлює подяку учасникам конференції за змістовні та актуальні доповіді й бажає всім наукових здобутків в обраній галузі.

 

Кафедра геодезії, картографії і кадастру