+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 28 квітня 2023

МІЖНАРОДНІ ЗВ’ЯЗКИ МІЦНІЮТЬ

     27 квітня 2023 року для студентів  Уманського НУС спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій», які навчаються за ОР «Бакалавр» і «Молодший бакалавр», проведено гостьову лекцію, яку прочитав професор Природничого університету в Любліні, завідувач кафедри інженерії довкілля та геодезії, доктор габілітований Анджей МАЗУР. Організували такий захід завідувач кафедри геодезії, картографії і кадастру Уманського НУС, доктор географічних наук, професор Юрій КИСЕЛЬОВ та доцент цієї кафедри, доктор технічних наук Олег ІВАНЧУК. Лекцію слухали студенти  всіх груп бакалаврів та молодших бакалаврів спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» факультету лісового і садово-паркового господарства Уманського НУС та НПП кафедри геодезії, картографії і кадастру.

     У ході лекції Анджей МАЗУР розповів про систему вищої освіти в Республіці Польща та особливості організації навчального процесу з геодезії на факультеті інженерії виробництва Природничого університету, де пан професор є заступником декана. Доповідач також порушив тему співпраці свого університету з українськими ЗВО, яка має досить тривалі традиції, а також відповів на численні запитання учасників заходу.

     Лекція  викликала непідробний інтерес у слухачів, адже вони змогли почути багато нового для себе та порівняти організацію освітнього процесу в Україні та Польщі. Від імені студентів, що мали честь бути присутніми на заході, висловлюю подяку як організаторам зустрічі, так і пану професору Анджею МАЗУРУ, завдяки якому ми дізнались так багато нового і корисного. Сподіваємось, що подібні заходи стануть доброю традицією!

Анастасія НЕДИГАЛО,

староста групи 11к-зм,  член проєктної групи з удосконалення

ОП «Геодезія та землеустрій»  за ОР «Бакалавр»