+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 27 квітня 2023

Молодші бакалаври та бакалаври спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» Уманського НУС були присутніми на вебінарі «Академічна доброчесність: проблеми реалізації та відповідальність»

     В рамках заходів сприяння розвитку викладацької майстерності, 27 квітня 2023 року для науково-педагогічних працівників Уманського НУС та здобувачів освіти усіх рівнів було проведено вебінар «Академічна доброчесність: проблеми реалізації та відповідальність». Уже традиційно, спікером заходу була завідувач відділу моніторингу якості освіти, доцент Ніна ПІТЕЛЬ.

     Під час зустрічі обговорювались проблеми дотримання академічної доброчесності в освітньому процесі, недопущення академічного плагіату, правила цитування, порядок проведення перевірки наукових робіт викладачів і студентів на плагіат.

     Цього разу на вебінарі, серед інших його учасників, були присутні студенти факультету лісового і садово-паркового господарства Уманського НУС, що навчаються на ОР «Молодший бакалавр» та «Бакалавр» за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій». Студентів вельми зацікавила як тема заходу, так і перезентація та доповідь спікера. Тож, прослухавши доповідь, саме вони задали Ніні Якимівні ряд запитань за темою заходу, та отримали на них детальні і змістовні відповіді.

     Тож висловлюємо подяку організаторам заходу та особисто доценту Ніні ПіТЕЛЬ за вельми цікавий і корисний вебінар. Сподіваємось і надалі брати участь у подібних заходах.

Дмитро КАЛЬНИЦЬКИЙ,

студент 21мб-зм групи спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» Уманського НУС

(від імені та за дорученям студентів-геодезистів Уманського НУС, що були присутні на заході)