+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 20 жовтня 2021

На кафедру геодезії, картографії і кадастру Уманського НУС завітали дорогі гості

    Днями кафедру геодезії, картографії і кадастру факультету лісового і садово-паркового господарства Уманського НУС відвідали дорогі гості – студенти випускового курсу будівельних спеціальностей Тальнівського будівельно-економічного коледжу.

    Викладачі кафедри радо вітали перспективних абітурієнтів та провели із ними профорієнтаційну бесіду і роздали їм агітаційні матеріали з  інформацією про Уманський національний університет садівництва. Крім того, в ході профорієнтаційної бесіди майбутніх абітурієнтів було ознайомлено з умовами вступу до університету, необхідністю складання не тільки ЗНО, а й додаткового фахового іспиту, а також з можливостями вступу на суміжні спеціальності. Варто зазначити, що кафедру геодезії, картографії і кадастру відвідали ті студенти випускового курсу Тальнівського будівельно-економічного коледжу, яких вельми зацікавила перспектива навчання в Уманському НУС та здобуття саме в цьому ЗВО освіти за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій».

    Тож зичимо вам, шановні студенти випускового курсу Тальнівського будівельно-економічного коледжу, успішного завершення навчання в коледжі і чекаємо кожного із вас в Уманському національному університеті садівництва та на кафедрі геодезії, картографії і кадастру!

 Ірина Удовенко,

т. в. о. завідувача кафедри геодезії, картографії і кадастру Уманського НУС