+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 28 вересня 2020

На відкритому повітрі

   У зв’язку з карантинними умовами, що диктує нам сучасний поступ боротьби з COVID-19, навчальний процес на кафедрі геодезії, картографії і кадастру набуває нових напрямків опанування навчального матеріалу.

   Міністерством охорони здоров'я затверджені Тимчасові рекомендації щодо організації протиепідемічних заходів у закладах освіти в період карантину. Тому за можливості, необхідно забезпечувати проведення занять з окремих предметів на відкритому повітрі і це активно опановується науково-педагогічними працівниками кафедри.

   Студентам 41-зм групи спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» факультету лісового і садово-паркового господарства Уманського національного університету садівництва завдяки сприятливими погодним умовам під керівництвом доцента кафедри геодезії, картографії і кадастру Ірини Удовенко постійно намагаються провести заняття на свіжому повітрі. Ось і сьогодні, майбутні бакалаври опановували  теоретичні основи з навчальної дисципліни «Основи наукової діяльності», яка є основою для майбутньої самореалізації їх як науковців.

   Всім студентам дуже сподобався такий підхід до занять, тож по можливості подібний вид занять буде застосовуватися і в майбутньому.

Завдяки заняттям на відкритому повітрі кожна клітина тіла, в тому числі й клітини мозку, насичуються киснем, а це покращує концентрацію та пам’ять, підвищує розумові здібності, зокрема підвищується рівень гормонів "щастя", що автоматично піднімає настрій.

 

Маргарита Мельник,

студентка 41-зм групи