+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 02 листопада 2021

Нагородження викладачів кафедри геодезії, картографії і кадастру

     2 листопада 2021 року відбулося чергове засідання Вченої ради факультету лісового і садово-паркового господарства Уманського національного університету садівництва. На засіданні, окрім планових питань порядку денного, було  нагороджено почесними грамотами Уманської міської ради науково-педагогічних працівників факультету за багаторічну плідну працю з підготовки висококваліфікованих фахівців для потреб лісового і садово-паркового господарства, активну наукову й методичну роботу, участь в громадському житті університету та з нагоди 10-річчя від дня заснування факультету лісового і садово-паркового господарства Уманського НУС.

     Приємною подією для кафедри геодезії, картографії і кадастру стало відзначення такою нагородою її науково-педагогічних працівників – доцента Ірину Удовенко, професора Юрія Кисельова та старшого викладача Сергія Кононенка.

     Тож вітаємо всіх викладачів факультету, зокрема Ірину Олександрівну, Юрія Олександровича та Сергія Івановича, з нагородженням та бажаємо нових креативних ідей, визнання та здобутків!

Сергій Кононенко.

старший викладач кафедри геодезії, картографії і кадастру