+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 21 квітня 2019

Накреативніші стінівки в геодезистів!

Нещодавно відвідувачі деканату факультету лісового і садово-паркового господарства Уманського національного університету садівництва мали можливість переглянути стінгазети, підготовлені студентами та присвячені Міжнародному жіночому дню, який відзначають 8 березня а також Дню всіх закоханих, яке, як відомо, святкують 14 лютого.

Найактивніше до конкурсу долучилася студенти спеціальності 193 "Геодезія та землеустрій" Уманського національного університету садівництва, що проявили неабияку креативність у підготовці стінівок.

Варто відмітити, що всі стінгазети, підготовлені студентами є просто чудовими. Проте, найбільшу симпатію у відвідувачів деканату викликали газети, виконані студентами 31-зм та 11к-зм груп (куратор – доцент кафедри геодезії, картографії і кадастру Ірина Удовенко).

Резюмуючи, зазначимо, що студенти спеціальності 193 "Геодезія та землеустрій" Уманського національного університету садівництва не лише успішні в навчанні, але й творчі та талановиті, що переконливо демонструють стінівки, які досі прикрашають будівлю факультету лісового і садово-паркового господарства.

Маргарита Мельник,

студентка 21-зм групи