+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 09 липня 2024

НАУКА КАНІКУЛ НЕ МАЄ

     Щорічною традицією наукового колективу кафедри геодезії, картографії і кадастру, стало завершення планових заходів проведенням Круглого столу наукового-дослідницького характеру на тему: Освіта у сфері землеустрою, геодезії та кадастру. Ось і цього року, у пору відпусток та канікул, науково-педагогічні працівники факультету лісового і садово-паркового господарства Уманського національного університету зібрались для загального наукового пошуку та можливості обговорити проблемні питання у сфері науки.

     У заході брали участь представники різних кафедр та молоді дослідники, студенти та аспіранти нашого університету. Обговорювались різні питання та шляхи досліджень у сфері освіти. Виникали дискусійні питання щодо покращення системи освіти в сучасних умовах господарювання.

     Цікавими доповідями порадували члени студентського наукового гуртка кафедри геодезії, картографії та кадастру «Наукова спільнота молодих геодезистів»:

-      Сучасні аспекти автоматизації у сфері землеустрою, доповідач Сніжанна ОЛІЙНИК (41- ЗМ);

-      Геодезист чи землевпорядник: найбільш затребуванні  професії в Україні в найближчому майбутньому, доповідач Дар’я МОЛОЖАНОВА (21- ЗМ);

-      Проєктування доріг як складова змісту підготовки геодезистів у закладах вищої освіти, доповідач Дмитро ЛАЙТАН (21- ЗМ).

     Колектив кафедри висловлює подяку усім учасникам Круглого столу та сподівання на подальшу плідну співпрацю.

Ірина УДОВЕНКО,

доцент кафедри геодезії, картографії і кадастру