+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 15 вересня 2021

Неформальна освіта – шлях до саморозвитку

   Магістранти-геодезисти, не зважаючи на постійну завантаженість, пов’язану з навчальним процесом, є активними учасниками різноманітних тренінгів, курсів та інших видів неформальної освіти. Зокрема, студентка 11 м-зм групи Маргарита Мельник  в дистанційному форматі успішно закінчила навчальний курс Prometeus «Децентралізація в Україні – теорія та практика».

   В рамках цього курсу вона опрацювала матеріал щодо причин децентралізації в Україні, особливостей функціонування органів місцевого самоврядування в Європі, вивчила основні положення вітчизняного законодавства, яким регламентовано роботу органів  місцевого самоврядування та ресурсів місцевого самоврядування,  співробітництва територіальних громад в Україні та основних проблем, що заважають розвитку органів місцевого самоврядування в Україні.

   Надзвичайно приємним є той факт, що Маргарита Мельник  кілька років підряд є незмінним заступником Голови Ради студентського самоврядування факультету лісового і садово-паркового господарства Уманського НУС  i  постійно надихає решту студентів факультету до відмінного навчання і саморозвитку.

Сніжанна Олійник,

Голова Ради студентського самоврядування

факультету лісового і садово-паркового господарства Уманського НУС