+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 03 жовтня 2024

Неформальна освіта – в дії!

           Студентка  спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» факультету лісового і садово-паркового господарства  Уманського національного університету садівництва   Олександра ЯЦУН під керівництвом доцента кафедри геодезії, картографії і кадастру  Петра БОРОВИКА  здобула нові важливі знання, пройшовши в системі неформальної освіти на платформі «Прометеус» курс «Вікіпедія для навчання (базовий рівень)».

           Загальновідомо, що Вікіпедія в наш час є одним із найпоширеніших і найдоступніших джерел різноманітної наукової та освітньої інформації. Тому вміння не лише користуватися вже створеними статтями, а й самому їх редагувати та навіть створювати нові статті є важливою рисою сучасного фахівця в будь-якій галузі людської діяльності. Не становлять винятку геодезисти й землевпорядники.

           Варто зазначити, що проходження студентами-геодезистами Уманського НУС курсів у системі неформальної освіти стало вже доброю традицією.

           В результаті успішного виконання завдань здобувачем отримано сертифікат, що засвідчує сформовані необхідні  знання та навики, та є підставою для перезарахування в межах освітньої компоненти «Картографування ґрунтів з основами ґрунтознавства», зокрема, теми «Класифікація ґрунтів. Агроґрунтове районування України».

 Петро БОРОВИК, 

доцент кафедри геодезії, картографії і кадастру