+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 16 червня 2023

НОВІ ДОСЯГНЕННЯ НА ШЛЯХУ ДО ЄВРОПЕЇЗАЦІЇ ОСВІТИ

     Нещодавно Інститутом Науково-дослідного Люблінського науково-технологічного парку та IESF Міжнародною фундацією науковців та освітян було організовано Міжнародне підвищення кваліфікації.

      Програма міжнародного підвищення кваліфікації (Вебінару) включає в себе виконання навчального навантаження за такимим темами:

«Iнтерактивні технології змішаного навчання при підготовці бакалаврів та магістрів в країнах Європейського Союзу та Україні»;

«Трансфер освітніх технологій в країнах Європейського Союзу та Україні»;

«Неформальна освіта при підготовці магістрів та здобувачів доктора філософії (Phd) в країнах Європейського Союзу та Україні»;

«Академічна доброчесність та тайм-менеджмент при підготовці наукових робіт: зарубіжний та вітчизняний досвід».

     Активним учасником зазначеного заходу стала доцент кафедри геодезії, картографії і кадастру Ірина УДОВЕНКО. Отриманні знання та навички стануть суттєвим внеском у процес удосконалення професійної майстерності викладача.

     Сертифікат про проходження міжнародного підвищення кваліфікації є документом, який посвідчує міжнародний досвід, що отримує учасник та враховується під час ліцензування та акредитації освітніх послуг ЗВО і одночасно слугує підтвердження незламності викладачів та їхньої цілеспрямованості на шляху до європеїзації освітянських послуг в Україні.