+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 11 липня 2024

НОВІ ЗДОБУТКИ КАФЕДРИ ГЕОДЕЗІЇ, КАРТОГРАФІЇ І КАДАСТРУ

     Нині питання підвищення кваліфікації кожного фахівця стало буденним і обов’язковим. Подібне самовдосконалення забезпечує подальший розвиток як особистості, так і загалу в цілому, що є актуальним і сучасним проявом науково-технічного прогресу у сфері науки.

     Активно в цьому руслі працюють науково-педагогічні працівники кафедри геодезії, картографії і кадастру. Зокрема, доцентка Ірина УДОВЕНКО нещодавно пройшла декілька курсів з підвищення кваліфікації:

-        Онлайн-курси Національного агентства з питань запобігання корупції, на тему :«Основи антикорупції для всіх і кожного» та «Зрозуміло про конфлікт інтересів».

-        Міжнародному підвищенні кваліфікації (вебінарі) Громадської організаціії «Міжнародна фундація науковців та освітян» (ГО "МФНО", International Educators and Scholars Foundation, IESF) на тему: «Академічна доброчесність при підготовці магістрів та здобувачів доктора філософії (Phd) в країнах Європейського Союзу та Україні».

     Підтвердженням успішного завершення зазначених курсів стали сертифікати підвищення кваліфікації. Такі звершення мотивують науково-педагогічних працівників завжди «тримати руку на пульсі» щодо розвитку суспільних змін та нормативно-правового забезпечення освітньої сфери.

 

 

Ірина УДОВЕНКО,

доцентка кафедри геодезії, картографії і кадастру