+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 13 жовтня 2021

НПП кафедри геодезії, картографії і кадастру підвищують кваліфікацію

    Наприкінці вересня – на початку жовтня 2021 р. НПП кафедри геодезії, картографії і кадастру – доценти Володимир Кирилюк і Михайло Шемякін та старший викладач Сергій Кононенко – відбули навчання на курсах підвищення кваліфікації в Національному університеті біоресурсів і природокористування України, які проводилися в онлайн-форматі.

    Основні питання, які порушувалися на курсах, стосувалися сучасних проблем педагогіки вищої школи та психології сучасної освіти, зокрема інноваційної спрямованості педагогічної діяльності, конструктивного вирішення педагогічних конфліктів, застосування інформаційних технологій у навчальному процесі, особливо в контексті забезпечення можливостей дистанційного навчання студентів.

    Безумовно, для наймолодшої в Уманському НУС кафедри геодезії, картографії і кадастру досвід колег із НУБіП України неодмінно стане в пригоді, а підвищення кваліфікації є важливою передумовою професійного зростання викладачів, яким необхідно орієнтуватися в найновітніших віяннях і викликах в освітній сфері.

Юрій Кисельов,

доктор географічних наук, професор