+38 (096) 301-55-38 або +38 (067) 337-77-68
Меню
Остання редакція: 14 листопада 2019

Обмін досвідом – це завжди взаємозбагачення!

    Педагогічне партнерство та обмін досвідом – це одна із форм методичної роботи, прерогативою якої є активний обмін напрацьованим матеріалом. Досвід – річ особлива… Від того, що ним діляться, досвід тільки примножується! Тому кафедра геодезії, картографії і кадастру завжди радо ділиться досвідом, ідеями, теоретичними напрацюваннями та практичними здобутками.

    Зокрема, нещодавно кафедру геодезії, картографії і кадастру Уманського національного університету садівництва відвідали з метою обмінну досвідом в науково-методичній роботі представники Бобринецького коледжу ім. В. Порика на чолі з завідувачкою відділення «Землевпорядкування» Іриною Прокопенко. Під час зустрічі були обговорені перспективи та проблеми підготовки фахівців-геодезистів-землевпорядників та досягнуто принципових домовленостей стосовно співпраці між нашою кафедрою та коледжем у науково-методичній роботі. Під час зустрічі завідувач кафедри геодезії, картографії і кадастру, професор Юрій Кисельов показав гостям основні аудиторії, в яких проводяться заняття для студентів-геодезистів Уманського національного університету садівництва, а доцент кафедри Михайло Шемякін та старший викладач Сергій Кононенко продемонстрував особливості окремих сучасних методів геодезичних вимірювань.

    У свою чергу, гості розповіли про особливості процесу підготовки фахівців геодезично-землевпорядного профілю в Бобринецькому коледжі ім. В. Порика та сучасні проблеми матеріального та методичного забезпечення цього процесу.

    Кожен учасник зустрічі отримав цікавий досвід, а також позитивні емоційно насичені враження від змістовної зустрічі.

 

Сергій  Кононенко,

старший викладач кафедри геодезії, картографії і кадастру;

Наталя Прокопенко,

викладач кафедри геодезії, картографії і кадастру